PARTICULIEREN

Start u met een nieuwbouw- of renovatieproject en heeft u nood aan afkoppelingsadvies of een nieuwe keuring van uw riolering? Zoekt u een ervaren landmeter voor een professionele schatting van uw vastgoed of bouwgrond?

Welkom bij Studiebureau Jonckheere, al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in de keuring van privé riolering en opmetingen van vastgoed en gronden.

Gescheiden riolering, verkavelingsvergunning of waardebepaling nodig?

Studiebureau Jonckheere is uw aanspreekpunt bij grensgeschillen, prijsbepalingen, opmetingen, afkoppelingsadvies van uw riolering en zoveel meer. Sinds 2011 is een keuring van uw riolering verplicht bij verbouwingswerken. Onze experten zijn gecertifieerd, werken stipt en na een volledig nazicht ontvangt u – indien goedgekeurd – snel uw conformiteitsattest.

Waarvoor kan u Studiebureau Jonckheere contacteren?

  • Grensgeschillen in samenwerking met vredegerecht
  • Opmetingen uitvoeren voor projectgronden, privé gronden
  • Opmaken en aanvragen omgevingsvergunning voor het verkavelen van gronden of voor bijsturing ervan
  • Afkoppelingsadvies en keuring van riolering bij nieuwbouw en verbouwing
  • Schattingen van vastgoed door een erkend landmeter
  • Waardebepaling bij overlijden of verkoop door een erkend landmeter
  • Beantwoorden van vragen omtrent de stabiliteit van uw woning
  • En zoveel meer

Studiebureau met een +plus+

Zoekt u een deskundig studiebureau met een hardwerkende reputatie sinds 1958? Dan zit u bij ons goed. Wij zijn een stabiel groeiend familiebedrijf met oog voor kwaliteit en precisie. In gesprekken rond schattingen of verkavelingen zorgt onze expertise voor duidelijkheid. Onze erkende landmeters kennen de technische en wettelijke voorschriften en brengen alle belangrijke parameters in kaart zodat er geen ruimte is voor onnodige discussies.

Studiebureau Jonckheere heeft ingenieurs, planologen en erkende landmeters in dienst die zichzelf voortdurend bijscholen en u zo met de juiste kennis verder helpen. Onze portfolio is gevuld met particuliere opdrachten in heel Vlaanderen.